Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Tag Archives: feja

zekati-300x150

Zekati i Fitrit dhe rregullat e tij

* Zekati (lëmosha) i Fitrit në muajin e bekuar të ramazanit; është emërtuar si e tillë përshkak të mbarimit të ramazanit, është bashkangjitur ajo (lëmosha) me të (Fitrin) përshkak të bashkimit të diçkaje me shkakun e saj. *...
geti

Getoar Selimi nis t’i përkushtohet fesë

Dikush, kur i ka parë këto foto, nuk e ka besuar se është reperi shumë i njohur i Kosovës, Getoar Selimi. Por e besoni apo jo, ai edhe në rrjetin e tij social i ka publikuar këto foto, duke u krenuar me mjekrën e tij, që për dikë,...
ismail kadare

Ismail Kadare: Shqiptarët u konvertuan me dhunë në fenë islame

Ismail Kadare flet për konvertimin shqiptarëve në fenë islame. Numri i parë i revistës filozofike franceze “NOOR” hapet me intervistën e shkrimtarit Ismail Kadaré dhe një tregim të Ylljet Aliçkës. Janë dy shqiptarë që zënë...
mazllam mazllami

Hoxhë Mazllam Mazllami : Feja e Shqiptarit është Shqiptaria

Per te pare videon klikoni tek linku : Hoxhë Mazllam Mazllami : Feja e Shqiptarit është Shqiptaria  
shefqet krasniqi

ISLAMI FE E MESATARES – KJO ËSHTË AJO ÇKA PREDIKOJMË

Dr. Shefqet KRASNIQI Falë kësaj mesatareje kjo fe arriti t’i përshtatet çdo vendi dhe çdo kohe, që nga koha kur filloi shpallja hyjnore në shkretëtirat e Arabisë…. e deri më sot kur njerëzit kanë arritur të shkojnë në...