Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Tag Archives: mashkulli

largea_ideal-man1407617672

Mashkulli që cilësohet si “dashnori” ideal

Kur një femër është në kërkim të një dashnori, përzgjedhja bëhet më e madhe. Ka karakteristika shumë të qarta të cilat tregojnë se kush është i dashuri perfekt. Gjëja e parë? Të qenit i martuar. Pikërisht kështu. Femrat...
Untitled

6 arsye pse një mashkull tradhton

Meshkujt gjithmonë kryesojnë për tradhtinë ndaj partnereve të tyre dhe kanë disa arsye që i çon të bëjnë këtë gjë. Lexoni 6 arsyet pse një mashkull tradhton: 1. Për hakmarrje Një mashkull i lënduar shpesh herë nuk mendon siç...
man-comforting-crying-woman-12841289

Ja se kush janë tre problemet që përballen çiftet

Tre janë problemet më të zakonshme me të cilat ju duhet të përballen çiftet e reja të cilët vendosin të jetojnë bashkë. Ju më në fund keni vendosur të jetoni bashkë dhe ky është një hap i madh. Ju keni qënë të lidhur...
nicki_38282

Nicki Minaj: Meshkujt janë fëmijë në zemër dhe duhet ushqyer e përkëdhelur si qentë”

Në intervistë për “Marie Claire”, Nicki Minaj ka qenë më shumë e mbushur me këshilla se si duhet joshur një dashnor. Ajo ka treguar se si duhet të sillemi në një lidhje dashurie. “Mos e ndjek një mashkull. Vendose shkollën...