Thursday, 24 September 2020 | Lajme: 0

Tag Archives: Milisav Don Juan Gonzales Brzi

pasaniku_serb_i_pafat_kerkon_n_3

Pasaniku serb i pafat, kërkon nuse në internet (FOTO)

Një beqar i pasur serb ka postuar disa fotografi, ku tregon për rezidencën dhe jetën luksoze, me shpresën se pasuria e tij do të joshë vajza të bukura dhe të reja. Ai e quan veten Milisav Don Juan Gonzales Brzi, është 39 vjeç dhe...