Tuesday, 25 January 2022 | Lajme: 0

Tag Archives: ngjyra

facebook-twitter

A e dini pse rrjetet sociale përdorin ngjyrën e kaltër?

Të gjitha rrjetet sociale, si Instragram, Facebook, Twitter, Linkedin, Tumblr, përdorin ngjyrën e kaltër… Athua pse? Siç shkruan revista franceze “Slate”, e kaltra është ngjyra e elementeve natyrore, si deti dhe qielli, që asociojnë...
syri

Teknikë e re për të ndryshuar ngjyrën e syve

Një kirurg nga Nju Jorku ka zbuluar një teknikë të re se si mund të ndryshohet ngjyra e syve. Bëhet fjalë për një procedurë e quajtur “implantim i irisit” që nënkupton mbjelljen e një shtrese të hollë të silikonit në sy...