Thursday, 24 September 2020 | Lajme: 0

Tag Archives: poligami

poligami

SHBA, poligami që jeton i lumtur me 5 gra dhe 24 fëmijë (Foto)

Asnjëherë si në këtë rast koncepti i “familjes së madhe” mund të konsiderohet më i përshtatshmi. Kjo është familja e Brady Williams, një menaxher projekti në industrinë, i cili falë historisë së tij është kthyer në yllin...