Thursday, 6 August 2020 | Lajme: 0

Tag Archives: probleme

putin

10 problemet që ka Rusia e që Putini i fsheh

Për cilindo lider që mendon për ekspansion, një gjë të cilën nuk duhet ta harrojë kurrë është: të ruajë status quo-n e vendit të tij. Pazotësia për të qeverisë vendin e lindjes gjatë zgjerimit ka sjellë rrëzimin e pushtuesve...
planet_350

Ja me çfarë rreziqe do të përballet bota gjatë këtij viti!

Forumi Ekonomik Botëror publikoi raportin për rreziqet globale që na kërcënojnë në këtë vit. Në këtë listë gjenden rreziqet e natyrës ekonomike, por edhe ato që janë të lidhura me ekologjinë dhe ndryshimet klimatike. 1. Kriza...
iphone

Aplikacionet bllokohen më shpesh në iPhone 5S sesa në iPhone 5

Aplikacionet mobile bllokohen dy herë më shpesh në iPhone 5S në krahasim me iPhone 5 dhe madje, edhe 5C-në, sipas testeve të realizuara së fundmi nga Crittercism, një kompani që merret me analizimin e performancës së një aplikacioni...
201110-orig-woman-talking-to-man-600x411

Si ti largoni 8 shprehi të këqija në martesë

Nga anashkalimi seksual e deri tek thashethemet për partnerin – të gjitha këto janë shprehi të këqija martesore nga të cilat duhet të liroheni nëse doni të përjetoni dasmën e artë. Për fillim, që ti thonë ‘mirupafshim’...
man-comforting-crying-woman-12841289

Ja se kush janë tre problemet që përballen çiftet

Tre janë problemet më të zakonshme me të cilat ju duhet të përballen çiftet e reja të cilët vendosin të jetojnë bashkë. Ju më në fund keni vendosur të jetoni bashkë dhe ky është një hap i madh. Ju keni qënë të lidhur...
hurem

Meryem Uzerli “Hurem” e rëndësishme është se jam gjallë

Kjo është dita e parë unë u ndjenjë më mirë në trajtimit, dhe  ditët e vështira  janë pas meje. Kan është me mua kjo do të thotë shumë për mua, shkroi Meryem Uzerli  në rrjetet sociale. Sultanesha Hurem  foli për tifozët...