Monday, 13 July 2020 | Lajme: 0

Tag Archives: tbajram

Iftar-buffet-at-The-Dining-Room

Myslimanët në mbarë botën sot festojnë Fitër Bajramin

Myslimanët në Republikën e Maqedonisë, si dhe e tërë bota islame, sot e festojn Fitër Bajramin. Bajrami është ditë e festimeve dhe falënderimeve ndaj Allahut. Fitër Bajrami shënon përfundimin e agjërimit të muajit të Ramazanit...