Monday, 17 February 2020 | Lajme: 0

Shefqet Krasniqi: Mos shkoni në mbrëmje të maturës sepse është haram! (VIDEO)

shefqet

Imami i Xhamisë së Madhe në Prishtinë, Shefqet Krasniqi i ka bërë thirrje Ministrisë së Arsimit që të mos organizojë më mbrëmjet e maturës dhe ekskursionet për nxënësit.

Ai ka thënë se është haram dhe e ndaluar shkuarja në mbrëmjet e maturës.

“Ju bëjë apel prindërve, por edhe djemve edhe vajzave që na dëgjojnë, për rize të Zotit mos shkoni në mbrëmje të maturës, mos shkoni në ekskursione, sepse ato janë tendencioze”, ka thënë Krasniqi.