Friday, 6 December 2019 | Lajme: 0

Ngjyrat më të mira që shkojnë me lëkurën tuaj

Lëkura e çelur si ajo e Taylor Swift-it del më shumë në pah me ngjyra të ëmbla me bazë blunë, si bluja në gri, e verdha e limonit apo ngjyra e kumbullës.

Ngjyrë e ftohtë: lëkura me ngjyrë të hapur deri në të mesme

Lëkura e çelur si ajo e Taylor Swift-it del më shumë në pah me ngjyra të ëmbla me bazë blunë, si bluja në gri, e verdha e limonit apo ngjyra e kumbullës.

Ngjyrë e ftohtë: lëkurë me ngjyrë të mesme deri në të errët

Lëkura si e Naomi Campbell-it del në pah me ngjyra me bazë bluje intensive, si e zeza, e verdha fluoreshente, fuksia apo kobalti.

Ngjyra e ngrohtë: lëkurë me ngjyrë të hapur deri në të mesme

Nëse keni lëkurë si ajo e Julianne Moore-it, do të dukeni të mrekullueshme me ngjyra gri, të kuqe në portokalli, violet të errët dhe turkuaz.

Ngjyrë e ngrohtë: lëkurë me ngjyrë të mesme deri në të errët

Lëkura e praruar si ajo e Jessica Alba-s shkëlqen me ngjyra me bazë portokalli, si e bardha e ngrohtë, e verdha e praruar, ngjyra e ndryshkut dhe e ullirit.