Friday, 6 December 2019 | Lajme: 0

Fundet e gjata kthehen në modë (FOTO)

Fundet e gjatë i gjejmë pothuajse të prezantuar në çdo sezon, me dizenjo dhe idividualitet, por këtë vit ato janë në modë. Fundet e gjatë na lejojnë të dukemi ndryshe, ndërsa mbeten shumë popullorë.

Fundet e gjata dhe të derdhura u japin stilistëve hapësirë për të eksploruar dhe dizejnuar shumë pa u kufizuar. Për stinën e verës, stilistët anglezë japin idetë e tyre për të veshur sa më shumë funde të gjatë dhe mbi pjesën e gjurit.

2

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

 

10