Friday, 6 December 2019 | Lajme: 0

Kërcimi i basketbollistëve zelandezë i hutoi amerikanët (Video)

Basketbollistët e Zelandës së Re para fillimit të ndeshjes kundër ekipit amerikan kanë realizuar kërcimin e tyre të njohur, Hakka. Ky kërcim është karakteristikë i ekipeve sportive të Zelandës së Re.

Basketbollistët amerikanë mbetur të habitur dhe të hutuar gjatë kohës që zelandezët kërcenin. Mirëpo nuk ishin të hutuar në teren  ku e mundën Zelandën e Re me rezultatin 98-71, e cila është e fundit në grup.