Friday, 6 December 2019 | Lajme: 0

Noah dhe Pierce rrihen në miqësore (Video)

Joachim Noah i Chiacgo Bulls dhe Paul Pierce i Washington Wizards u përplasën keq në ndeshjen miqësore mes këtyre dy skuadrave. Edhe pse vetëm miqësore, dy yjet e NBA-së shkëmbyen shumë ofendime e madje edhe shtyrje.