Monday, 21 October 2019 | Lajme: 0

Ju është bërë monotone poza misionare? Provoni këto 5 truke të verifikuara!

Seksologët e njohur ju këshillojnë se si t’ua ktheni gjallërinë pozës më të vjetër me ndihmën e trukeve. Bëhuni spontan dhe eksperimentoni, bëni çdo gjë që ju bie në mend.

1. Lodrat seksuale
Lodrat seksuale tashmë nuk janë kurrfarë risie. Mirëpo, a e keni ditur që ekzistojnë lodra të cilat i janë të dedikuara mu pozës misionare? Nëse dëshironi të provoni diçka të re, gjithsesi provojeni.

2. Prekuni me trupa
Zgjati duart mbi kokën tuaj ashtu që ai të mund t’i zgjat duart e veta në ajër sipër kokës suaj, pastaj do të keni afërsinë e vërtet me njëri-tjetrin. Gjithashtu, ofroni trupat sa më shumë pranë njëri-tjetrit. Duart tuaja le të jenë gjithkah nëpër trupin e tij, posaçërisht në shpinë dhe në vithe ku mund të bëni shtrëngime më të forta, madje edhe me thonj, por me kujdes.

3. Përdorni këmbët tuaja
Vini në qafën dhe supet e tij dhe ashtu ndryshoni këndin e penetrimit. Gjithashtu, nëse dëshironi që të penetrojë sa më thellë në vagjinën tuaj, përpiquni të rrëshqitni me këmbë përgjatë supeve dhe duarve të tij. Provoni dhe vini këmbët në atë pozitë që gjunjët të prekin gjoksin – kjo garanton shtrëngim më të fuqishëm dhe ndjenjë më të mirë.

4. Ngrini vithet dhe kërdhokullat
Afrojini këmbët tuaja sa më afër supeve tuaja – kjo atij i lejon kontroll mbi lëvizjet, ndërkaq juve kënaqësi.

5. Diçka më ndryshe
Partneri juaj le të ulet në gjunjë para jush, ndërkaq ju uluni në të dhe mbështillini këmbët tuaja përreth belit të tij. Ngadalë përkuluni prapa në krevat, derisa ai ju mban nën shpinë me njërën dorë, ndërkaq me tjetrën ju përkëdhel klitorisin.