Monday, 21 October 2019 | Lajme: 0

Vetëm për më të guximshmit: Seks përmbys për t’u kënaqur deri në pakufi!

Kjo pozë është për ata të cilët kërkojnë sfida. Poza përmbys do të mundësojë qarkullim të shpejtë gjaku në drejtim të trurit, andaj edhe do të shtojë kënaqësinë.

Fillojeni këtë kënaqësi me pozën përmbys në atë mënyrë që do të shtriheni në dysheme me kokë në drejtim të tavanit. Pastaj me duar mbajini pjesën e poshtme të shpinës dhe këmbët me kërdhokulla të ngritura lart.

Partneri juaj le të ulet në gjunjë, ndërkaq këmbët tuaja t’i mbështet në supet e veta, transmeton Telegrafi.

Për balancim mbajuni për kofshët e tij, pastaj vendosuni në atë mënyrë që vetes t’ia lehtësoni maksimalisht penetrimin dhe kënaquni në aksionin përmbys dhe anasjelltas.

Edhe pse në fillim duket goxha e komplikuar, kjo pozë do të jetë e mrekullueshme për ata të cilët kërkojnë sfida të vogla.

Veç kësaj, qarkullimi i shpejtë i gjakut në drejtim të trurit do të shtojë maksimalisht sensacionin dhe pas një ushtrimi të vogël, do të bindeni që kjo pozë sfiduese garanton kënaqësi të paharrueshme për ju dhe partnerin tuaj.