Monday, 21 October 2019 | Lajme: 0

Ja pse femrave u pëlqen që të shohin porno me lesbike

Nuk janë vetëm meshkujt ata që shohin filma porno me femra, edhe këto të fundit preferojnë të shohin të tillë filma.

Në një studim të botuar në BuzzFeed thuhet se femrat që shohin këto filma, nuk janë lesbike.

“Filma të tillë janë më sensual, kanë më shumë lojëra seksuale dhe femrat janë të tërhequra nga këto gjeste në shtrat, prandaj dhe pëlqejnë të fantazojnë me të tilla filma në shtrat”, thuhet në këtë studim.