Monday, 17 February 2020 | Lajme: 0

“Hoxhë, kam humbur virgjërinë, çfarë të bëj tani?! Ja përgjigjja!”

Ndodh që specialistë të fushës t’i këshillojnë të rinjtë lidhur me shqetësimet e tyre rreth jetës seksuale. Por nga një hoxhë nuk e kishim dëgjuar. Ja një rast i një hoxhe në Kosovë, i cili i përgjigjet një vajze që në moshën 16- vjeçare ka humbur virgjërinë dhe nuk di çfarë të bëjë. Ai me ironi, thotë se ajo është shumë e vonuar se nuk mundka të presë deri sa të rritet. Ai në këtë rast këshillon vajzën t’i thotë prindërve që t’i gjejnë një burrë. Hoxha i jep këshilla të gjitha vajzave të reja të kenë kujdes të mos jenë pre e mashtrimeve të djemve që luajnë  me ndjenjat dhe sinqeritetin e tyre./shekulli.al

 Për më tepër shikoni videon e mëposhtme: